€ 4.7231
£ 5.2496
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Angela Merkel primește Premiul Fulbright pentru Înțelegere Internațională

Ştire online publicată Joi, 20 Decembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Cancelarul german Angela Merkel urmează să primească Fulbright Prize for International Understanding (Premiul Fulbright pentru Înțelegere Internațională), a anunțat Asociația Fulbright.

„Cu acest premiu, Asociația Fulbright o onorează pe cancelarul Merkel pentru conducerea ei remarcabilă, compasiune și angajamentul puternic față de înțelegerea reciprocă, cooperarea internațională și pace”, se arată într-un comunicat al organizației neguvernamentale.

Premiul va fi înmânat la Berlin, la 28 ianuarie, fiind pentru prima dată în 25 de ani când o astfel de ceremonie are loc în afara Statelor Unite.

Anterior, prestigiosul premiu a fost primit de Nelson Mandela, foștii președinți americani Jimmy Carter și Bill Clinton și de către organizația Doctori fără Frontiere.

Potrivit asociației educaționale și de schimb cultural, „premiul recunoaște și recompensează contribuțiile remarcabile în ceea ce privește eforturile popoarelor, culturilor sau națiunilor pentru o înțelegere mai bună”. Programul Fulbright a fost înființat la inițiativa lui William Fulbright, fost senator de Arkansas. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7216 secunde