€ 4.7345
£ 5.2361
$ 4.2201

Mai multe ştiri online:

Angela Merkel avertizează: "Diavolul se ascunde în detalii!"

Ştire online publicată Vineri, 12 Octombrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Cancelarul german Angela Merkel a declarat că s-au înregistrat progrese în cadrul negocierilor cu privire la Brexit, cu câteva zile înainte de un summit european crucial, avertizând totuși că „diavolul se ascunde în detalii”, relatează AFP.

Aceste declarații intervin cu o săptămână înainte ca liderii europeni să se reunească la Bruxelles pentru ceea ce ar putea fi ultima șansă de a se ajunge la un acord privind condițiile separării dintre Marea Britanie și Uniunea Europeană.

„Există progrese”, a apreciat Angela Merkel, în cursul unei conferințe de presă comune cu premierul olandez Mark Rutte, la Haga. „Dar totul este hotărât numai atunci când totul este hotărât”, a adăugat ea. „Sper că vor fi progrese săptămâna viitoare. Suntem bucuroși că se duc discuții intense, dar diavolul se ascunde în detalii”, a avertizat cancelarul german.

Potrivit Angelei Merkel, cele 27 de state care rămân în Uniunea Europeană după plecarea Marii Britanii sunt extrem de unite și au o încredere mare în negociatorul-șef al UE, Michel Barnier.

La rândul său, premierul olandez Mark Rutte a exprimat un „optimism foarte prudent” în legătură cu șansele unui acord la summitul de la Bruxelles. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7105 secunde