Angela Merkel a declarat că a votat împotriva legalizării căsătoriilor gay

239
2
Angela Merkel a declarat că a votat împotriva legalizării căsătoriilor gay - angelamerkel-1498836842.jpg
Cancelarul german Angela Merkel a declarat că a votat împotriva legalizării căsătoriilor gay, însă a îndemnat la respectarea opiniei opuse. Parlamentul german a aprobat astăzi căsătoriile între persoanele de același sex, relatează AP.

Bundestagul a adoptat un text de lege în vederea legalizării căsătoriei între persoane de același sex, după ce Angela Merkel a deschis calea acestui vot, anunțând în cursul săptămânii că parlamentarii conservatori pot vota cum le spune conștiința.


"În ceea ce mă privește, căsătoria definită de lege este căsătoria unui bărbat cu o femeie", a declarat șefa Guvernului de la Berlin. Ea spune că vede vede în continuare o interpretare a legii drept o "decizie de conștiință".


Legea, care stabilește că o "căsătorie este încheiată pe viață de două persoane de sex diferit sau de același sex", a fost adoptată rapid cu o majoritate de 393 de voturi de deputați din trei partide de stânga reprezentate în Camera inferioară a parlamentului, respectiv social democrații, ecologiștii și stânga radicală. Germania se va alătura, astfel, celor 20 de state occidentale – între care 13 din Europa – care au legalizat căsătoriile între persoanele de același sex.



Comentează știrea

Creștin
30 iunie 2017
Despre creștinismul german !

Angela Merkel, despre creștinismul german nu mai poate fi vorba, odată cu votul din parlamentul german, pentru parteneriatul dintre gay, că despre căsătorie nu poate fi vorba, căsătorie este atunci când își unesc destinele : un bărbat și o femeie și nicidecum când se unesc : doi bărbați ori două femei pentru plăceri pidosnice, că anusul, nu-i organ pentru reproducere ci pentru plăceri contra naturii, adică pentru perversiuni sexuale! Căsătoria și familia dintre un bărbat și o femeie, dau naștere la copii, la urmași! Despre ce vorbim, gay se unesc pentru plăceri carnale, dar pidosnice, noi iubim pe păcătoși, dar nu și păcatele celor care le fac !

Auzi ?!
1 iulie 2017
De când cu problemele homoxesuale ale cântărețului și preotului Cristian Pomohaci de !?

Gay din Cluj, hop-țop, azi sau ieri, în frunte cu unul de la usr, au mărșăluit pe străzile orașului Cluj-Napoca, pentru drepturile homosexualilor, lgbt, este o mare rușine pentru un popor creștin ortodox, să organizeze și să ceară drepturi, ce drepturi porcoase și rușinoase, adică un popor creștin ortodox, să fie de acord cu pidosniciile, unor nerușinați și să acceptăm perversiunile sexuale ale unor oameni fără omenie și fără rușine, să ceri ceva de care oamenii serioși și normali li este rușine, ce să învețe copii de la astfel, de la acești oameni, să se c......ă, pentru acest fapt au scos la înaintare pe preotul și cântărețul Cristian Pomohaci, ca să ne obișnuiască, să devină această practică neortodoxă, ca ceva normal și necesar, chiar, nu vă este rușine, să abordați astfel de probleme rușinoase și care se rezolvă în casa fiecărei familii normale și morale, măi, pidosnicilor, ați pierdut rușinea și respectul față de oamenii normali și morali, că voi ați pierdut : rușinea și moralitatea, v-ați cufundat total în rahat, adică în c...t și căutați să vă agățați de unii de alții pentru a vă rezolva pidosniciile voastre, c..... a voastră, RUȘINEEEEEEEE și multă scârbă pentru ce faceți cu poporul român, care nu merită această scârbărie !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1573 secunde