Anchetă de amploare! Oameni în stare critică, după testarea unor medicamente destinate tratării durerilor

243
1
Anchetă de amploare! Oameni în stare critică, după testarea unor medicamente destinate tratării durerilor - lll-1452930636.jpg

Articole recomandate

Anchetă medicală de amploare în Franța, unde șase oameni au ajuns la spital în stare critică după ce au participat la teste clinice pentru un nou tip de analgezic. Un pacient este în moarte cerebrală, iar alți trei au leziuni cerebrale ireversibile și vor rămâne cu handicap. Pentru moment nu se știe dacă de vină este substanța, care fusese deja testată pe animale, sau doza primită de voluntari.


Incidentul a avut loc într-un laborator privat din Rennes, care avea toate autorizațiile necesare și funcționa de 20 de ani. Ministrul francez al sănătății, care i-a vizitat pe pacienți, a venit cu explicații.


Medicamentul era destinat tratării durerilor, iar inițial, presa a anunțat că ar fi vorba de un analgezic pe bază de canabis.

"Acest medicament nu conține canabis. Nu este niciun produs sau un derivat din canabis. Acționează la nivelul sistemelor naturale care luptă împotriva durerilor", a precizat Marisol Touraine.






Comentează știrea

balcescu
16 ianuarie 2016
munca la domiciliu

Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3197 secunde