Anchetă a Poliției din Irlanda, după ce mai mulți români au fost atacați brutal, în casă, cu bâta

194
Anchetă a Poliției din Irlanda, după ce mai mulți români au fost atacați brutal, în casă, cu bâta - policeservicenorthernireland-1546939993.jpg

Articole recomandate

Poliția din provincia britanică Irlanda de Nord investighează o infracțiune motivată de ură după ce mai mulți bărbați din România au fost atacați de o bandă duminică seară, informează luni The Belfast Daily.

Poliția a făcut un apel la martori după jaful cu circumstanțe agravante din localitatea Monkstown, din zona urbană Newtownabbey.

Potrivit informațiilor relatate, în jurul orei locale 20:20 mai mulți bărbați au pătruns cu forța într-o casă din zonă și i-au agresat pe ocupanți cu bâte de baseball.

Cei cinci bărbați care se aflau în casă au suferit mai multe răni în urma incidentului, iar unul dintre ei a fost transportat la spital pentru tratament.

Din câte se pare, victimele atacului sunt originare din România, scrie sursa citată.

Polițiștii suspectează în acest caz un atac motivat de ură și fac apel la oricine a fost martor al incidentului sau care deține informații care pot contribui la investigație să contacteze poliția din comitatul Antrim.

De asemenea, orice informații pot fi furnizate organizației caritabile independente "Crimestoppers", care este 100% anonimă și le dă posibilitatea oamenilor să ia poziție și să combată infracționalitatea, mai scrie The Belfast Daily. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3843 secunde