Ambasada Suediei, replică amuzantă după ce preşedintele Iohannis i-a îndemnat pe români să joace golf

852
Ambasada Suediei, replică amuzantă după ce preşedintele Iohannis i-a îndemnat pe români să joace golf - iohanis-1632055525.jpg
Ambasada Suediei la Bucureşti a reacţionat pe Facebook în mod ironic, după ce preşedintele Klaus Iohannis a îndemnat la practicarea golfului.

"Doar dacă faci şi jogging", este mesajul care însoţeşte videoul de pe pagina Ambasadei, în care un golfer este fugărit de un elan la Clubul de golf Karlstad, imaginile fiind dublate de hohotele de râs ale celui care filmează.

Potrivit Antena3.ro, Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la un eveniment, că golful, "un sport care nu e deloc exclusivist şi care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură", se poate practica la orice vârstă, încurajând pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii.


"Mă bucur să întâlnesc aici atâția oameni pasionați de golf, un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi", a adăugat președintele.




Ar putea fi o imagine cu iarbă şi text care spune „This Swedish golfer ran from an elk calf”


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5171 secunde