Amantă UMILITĂ în public de soție. Bătută și dezbrăcată în mall - Galerie foto

1157
1

Articole recomandate

O femeie de 38 de ani din China a fost umilită în public de soția iubitului său și de alte câteva femei care s-au năpustit asupra sa în mijlocul unui complex comercial.

Amanta a fost trasă de păr, trântită la pământ și bătută cu pumnii și picioarele de patru femei. Mai mult decât atât ea fost lăsată gaolă pușcă în mijlocul mall-ului.

Lin Yao Li, în vârstă de 38 ani, se afla într-un complex comercial când soția iubitului său și patru prietene ale sale au atacat-o. Amanta n-a mai avut nicio șansă în fața celor patru femei furioase.

Niciun trecător nu s-a implicat în scandal, iar cele patru femei nu s-au lăsat până când Lin Yao Li nu a rămas goală pușcă, scrie evz.ro.

Comentează știrea

Daniela
30 decembrie 2014
oferta de lucru

Oferta de lucru pentru toti! Veti gasi din ce in ce mai multi oameni care lucreaza cu noi, pentru ca oferta noastra este absolut serioasa! Contract legal oferit din start! Dovada platii disponibila imediat! Am expediat si primele castiguri! Oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online. Pentru mai multe informatii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2429 secunde