Alexei Navalnîi, mutat din închisoarea din Moscova, posibil într-un lagăr de muncă

496
Alexei Navalnîi, mutat din închisoarea din Moscova, posibil într-un lagăr de muncă - 31navalnysuperjumbov2-1614275025.jpg

Articole recomandate

Aleksei Navalnîi a fost mutat din închisoarea din Moscova unde executa o pedeapsă pentru încălcarea eliberării condiţionate, a anunţat joi avocatul său Vadim Kobzev. Potrivit Reuters, care îl citează pe avocatul lui Navalnîi, opozantul rus ar fi fost dus într-un lagăr de muncă din afara capitalei ruse.


Navalnîi, cel mai cunoscut critic al preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, a fost condamnat în luna februarie pentru nerespectarea condiţiilor de suspendare a unei condamnări din 2014 pentru deturnare de fonduri, despre care a susţinut tot timpul că a fost înscenată din motive politice. 


Disidentul a fost otrăvit în august anul trecut cu agent neurotoxic Noviciok şi după primul ajutor primit în Rusia a fost tratat într-un spital din Berlin. În ianuarie, când a revenit la Moscova, a fost arestat direct de pe aeroport, sub acuzaţia că nu a respectat restricţiile legate de eliberarea condiţionată.


Opozantul rus mai are de executat un rest de pedeapsă de doi ani şi opt luni de închisoare, notează Agerpres şi Digi24.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8198 secunde