Alexandru Rafila, reacție la absolvenții de Medicină care refuză să se vaccineze: „E foarte greu de înțeles”

317
Alexandru Rafila, reacție la absolvenții de Medicină care refuză să se vaccineze:  „E foarte greu de înțeles” - arafilla-1633280516.jpg
Medicul Alexandru Rafila a declarat că îi este foarte greu se înțeleagă de ce un absolvent de Medicină refuză să se vaccineze împotriva noului coronavirus și, mai mult, să le recomande și pacienților să facă acest lucru. Fostul reprezentant al României la OMS a vorbit și despre necesitatea ca școlile să rămână deschisă, recomandându-le părinților și rudelor elevilor să se vaccineze.


Potrivit Realitatea.net, Rafila a precizat că, uneori, colegi ai săi medici din străinătate se simt "stânjeniţi" să îl întrebe despre vaccinarea din țara noastră.

”Nici eu nu am ce să le răspund, pentru că şi pentru mine, am mai spus-o, e foarte greu de înţeles de ce o persoană care a terminat o facultate de Medicină refuză să se vaccineze sau, ceea ce este poate şi mai grav decât lucrul ăsta, de ce poate să transmită mesaje pacienţilor săi că ar fi bine să nu se vaccineze. Asta este o problemă foarte serioasă. Sigur, nu sunt multe cazuri poate, nu ştiu, nu a făcut nimeni nicio cercetare”, a spus medicul duminică, la un post TV. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4467 secunde