ALERTĂ ÎN TURCIA! ATENTAT "SPECTACULAR" la Istanbul, dejucat de poliția antiteroristă

239
ALERTĂ ÎN TURCIA! ATENTAT

Articole recomandate

Poliția antiteroristă din Istanbul a arestat, vineri, 29 de membri ai grupării teroriste Stat Islamic care puneau la cale un "atentat spectacular", a informat, vineri, presa turcă.

Între suspecții arestați figurează și 22 de cetățeni străini, a precizat agenția de presă turcă Dogan, care a mai informat că, în cursul acestor operațiuni, au fost confiscate mai multe aparate electronice, precum și o armă de foc.

Publicația Hurriyet scrie că 29 de persoane au fost, în total, arestate, între care multe au luptat în zone de război, făceau parte din una și aceeași celulă care se pregătea să comită un "atentat spectacular". Jihadiștii nu au mai comis atentate pe teritoriul Turciei de aproximativ 6 luni. Cel mai recent dintre acestea s-a produs în noaptea de Anul Nou, când 39 de persoane au fost ucise într-un local de lux din Istanbul, pe malurile Bosforului, potrivit Belga.

Turcia este locul preferat al jihadiștilor străini, în special cei din Europa, care încearcă să recapete zonele controlate de SI în Siria.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5809 secunde