Alertă în Germania. Centru comercial din Berlin, luat cu asalt de polițiști

112
Alertă în Germania. Centru comercial din Berlin, luat cu asalt de polițiști - politia-1482420498.jpg

Articole recomandate

Principalul suspect al atentatului comis cu un camion într-un târg de Crăciun din Berlin, tunisianul Anis Amri, este căutat intens de forțele speciale din Germania.


Principalul suspect al atentatului comis cu un camion într-un târg de Crăciun din Berlin, tunisianul Anis Amri, este căutat intens de forțele speciale din Germania.

Un centru comercial din Berlin a fost închis în urmă cu scurt timp, după ce polițiștii au demarat o operațiune de căutare în mall-ul respectiv a tunisianului suspectat de producerea masacrului de zilele trecute.

Tramvaiele și trenurile locale au fost oprite în zona Prenzlauer Berg din Berlin, potrivit cotidianului german Tagesspiegel.

Principalul suspect al atentatului comis cu un camion într-un târg de Crăciun din Berlin, tunisianul Anis Amri, a căutat pe internet informații despre fabricarea dispozitivelor explozive și a comunicat cu organizația Statul Islamic, potrivit unui articol apărut miercuri seara în New York Times.

Tunisianul în vârstă de 24 de ani a comunicat cu organizația extremistă cel puțin odată și se afla de asemenea pe o listă cu persoane care au interdicție de călătorie în SUA, a precizat ziarul, citând un oficial american sub rezerva anonimatului.

Amri, care a folosit mai multe nume false și riscă să fie deportat, este bănuit că a fugit de la locul atentatului comis luni seara la Berlin, în care 12 persoane au fost ucise și alte 48 au fost rănite. Printre persoanele ucise se află și șoferul polonez al camionului, care a fost găsit împușcat și înjunghiat în cabină. Actele de identitate ale lui Amri au fost găsite în camion după atac.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7213 secunde