€ 4.732
£ 5.2698
$ 4.195

Mai multe ştiri online:

ALERTĂ CU BOMBĂ! Toate trenurile internaționale sunt verificate

Ştire online publicată Miercuri, 19 Iulie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Poliția ungară a început să verifice trenurile internaționale după o amenințare cu bombă făcută azi într-un apel telefonic, informează MTI.

Potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul poliției, un bărbat a sunat și a spus că a plasat bombe la bordul trenurilor internaționale în Ungaria.

La solicitarea poliției, compania de căi ferate a Ungariei, MAV, a dispus oprirea tuturor celor 18 trenuri aflate pe teritoriul țării și le-a cerut pasagerilor să se dea jos din vagoane cât timp poliția realizează operațiuni de căutare.

Într-un comunicat de presă, compania MAV a anunțat că trenurile internaționale au fost temporar oprite în diverse puncte de pe teritoriul Ungariei și, după efectuarea perchezițiilor în vagoane, trenurile și-au continuat călătoria.

Poliția va percheziționa toate trenurile care intră în țară până la miezul nopții, prin urmare sunt de așteptat întârzieri în circulația trenurilor internaționale și unor garnituri care circulă pe rute interne, se mai menționează în comunicatul de presă al MAV.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 4.1168 secunde