Serghei Lavrov:

Afirmațiile privind amestecul Rusiei în alegerile din SUA și Europa, fantezii

220
1
Afirmațiile privind amestecul Rusiei în alegerile din SUA și Europa, fantezii - afirmatiile-1509461454.jpg

Articole recomandate

Acuzațiile de amestec al Rusiei în alegerile prezidențiale americane nu sunt decât fantezii, a declarat, ieri, ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov, citat de agenția de presă Interfax.

"Fără nici cea mai mică dovadă, noi suntem acuzați de amestec nu numai în alegerile din SUA, ci și din state europene", a declarat Lavrov, într-o conferință de presă la un forum al Asociației oamenilor de afaceri din Europa, în Rusia. "Recent, s-a spus că Moscova a decis ce ministru să fie numit în Africa de Sud. În general, nu există limită la fantezie", a opinat el.

"Nu există măcar o singură dovadă privind ingerința rusă în alegerile prezidențiale din SUA", a insistat ministrul de Externe rus, în condițiile în care ancheta cu privire la acest subiect se accelerează la Washington cu trei prime inculpări.

Trei membri ai echipei de campanie a lui Donald Trump, inclusiv fostul său director Paul Manafort și un consilier care a mințit despre contactele sale cu Moscova, au fost acuzați, luni, de justiția americană.  

Comentează știrea

eugen
1 noiembrie 2017
alegerii

daca RUSII au reusit sa influienteze alegatorii din US / FRANTA sint foarte bunii iar US/ FRANTA niste incapabilii nestiind sa se protejeze, sa nu uitam ca atit US/ FRANTA s-au amestecat si influintat alegerile si guvernariile din mai multe state inpotriva mersului normal al istoriei.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.205 secunde