Afacere profitabilă în Iran: fabrică de steaguri pentru ars la proteste!

237
Afacere profitabilă în Iran: fabrică de steaguri pentru ars la proteste! - ddd-1580389945.jpg

Articole recomandate

O fabrică din Khomein, Iran, produce steaguri americane, britanice și israeliene pentru a fi arse de protestatari, potrivit Digi 24. Fabrica produce aproximativ 2.000 de steaguri americane și israeliene pe lună în perioadele cele mai aglomerate.

Tensiunile dintre SUA și Iran au atins cel mai înalt nivel din ultimele decenii după asasinarea de către Statele Unite a comandantului militar iranian Qassem Soleimani, pe 3 ianuarie, în Bagdad, Irak. Pe 8 ianuarie, a avut loc un atac iranian cu rachete care a vizat o bază americană din Irak. În timpul protestelor sponsorizate de stat în Iran, manifestanții ard în mod regulat steaguri ale SUA, Israelului și Marii Britanii.

Ghasem Ghanjani, care deține fabrica de steaguri Diba Parcham, a spus: "Nu avem nicio problemă cu cetățenii americani și britanici. Avem o problemă cu guvernele lor. Avem o problemă cu președinții lor, cu politica lor greșită". "Oamenii din America și Israel știu că nu avem o problemă cu ei. Dacă oamenii ard aceste steaguri ale țărilor lor la diferite manifestații este o formă de protest", a mai spus acesta.

Sentimentele anti-americane au fost întotdeauna un subiect central al revoluției islamice din Iran, iar liderii religioși continuă să califice SUA drept "Marele Satan". Totuși, în noiembrie 2019, mulți iranieni au ieșit în stradă pentru a protesta față de liderii țării, scandând "dușmanul nostru nu este America, dușmanul este aici". În timpul protestelor de luna aceasta, când administrația de la Teheran a recunoscut că a doborât din greșeală un avion de pasageri, tineri manifestanți au refuzat să calce pe steagul american desenat pe stradă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.555 secunde