Adevărul din spatele imaginii virale cu avionul acoperit de diamante

500
Adevărul din spatele imaginii virale cu avionul acoperit de diamante - 646x4045-1544449634.jpg

Articole recomandate

Imaginea cu un avion din Emiratele Arabe acoperit în întregime cu diamante, postată în mediul online de compania aeriană Emirates, a devenit virală, iar internauții au fost uluiți. Reprezentanții companiei au venit însă cu precizări și au explicat care este adevărul din spatele fotografiei.



Compania de zbor Emirates, din Dubai, a anunțat oficial că fotografia postată pe Twitter, care prezenta un avion "Boeing 777" acoperit în totalitate cu diamante, nu este reală și că, de fapt, a fost creată de Sara Shakeel, o artistă pasionată de editarea foto cu cristale, potrivit Arabian Business.


 "Noi doar am postat o piesă de artă realizată de artista Sara Shakeel, specialistă în cristale", spune un reprezentant al companiei. "Pot confirma că nu este reală", adaugă aceeași sursă. Shakeel este o artistă din Pakistan, care are peste 500.000 de fani. 


"Adaug cristale și diamante pe orice lucru obișnuit din viața de zi cu zi", spune ea despre pasiunea pe care o are. Lămuririle oficiale ale Emirates vin după ce sute de oameni au crezut că avionul este real și s-au declarat extrem de entuziasmați de o eventuală călătorie la bordul unei asemenea opere de artă. Oamenii au fost induși în eroare și de faptul că fotografia inedită a fost publicată pe contul de Twitter al companiei aeriene fără vreo precizare în afară de mesajul: "Vă prezentăm Emirates «Bling» 777".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7915 secunde