Actorul Ned Beatty a murit la vârsta de 83 de ani

Luni, 14 Iunie 2021, 10:53
560
Actorul american Ned Beatty, cunoscut pentru rolurile sale din Deliverance, Superman și Network a murit la vârsta de 83 de ani, scrie presa din Statele Unite, preluată de Reuters.


Actorul, fost nominalizat la premiile Oscar, a murit din cauze naturale în casa sa din Los Angeles, a spus fiica sa Blossom Beatty pentru Holywood Reporter. Agenția care îl reprezenta, Shelter Entertainment Group, a confirmat informația.


”Ned s-a stins din cauze naturale duminică dimineață, înconjurat de familie și de cei apropiați”, a spus Deborah Miller, manager la Shelter Entertainment.


Născut în Louisville, Kentucky, Beatty și-a început cariera în teatru înainte să primească primul rol, în filmul Deliverance, unde a jucat alături de Burt Reynolds și Jon Voight.


Beatty a fost nominalizat la OScar pentru Cel mai bun actor în rol secundar în 1976, penhtru rolul directorului de televiziune Arthur Jensen din pelicula Network. El a apărut în peste 150 de filme și seriale de televiziune. El era căsătorit cu Sandra Johnson, și are opt copii.


Pagina a fost generata in 0.1196 secunde