ACCIDENT TERIBIL! Un autocar a lovit opt vehicule parcate. Zeci de victime!

203
ACCIDENT TERIBIL! Un autocar a lovit opt vehicule parcate. Zeci de victime! - ddd-1578401797.jpg

Articole recomandate

Cel puțin 16 persoane, printre care doi cetățeni germani, au murit și alte 40 au fost rănite într-un accident de autocar produs luni în sudul statului Peru, transmite AFP, citând autoritățile de la Lima. Printre răniți se află un spaniol, doi brazilieni și doi americani, a indicat Ministerul Sănătății.

Accidentul s-a petrecut pe principala șosea de coastă care leagă capitala Lima de orașul Arequipa, din sud, și pe care circulă numeroase autocare cu turiști. Printre cei decedați figurează doi germani, zece peruani și alte patru persoane cu cetățenii neidentificate, a comunicat biroul procurorului.

Autocarul în care se aflau a ieșit de pe carosabil și a lovit opt vehicule parcate pe margine, la kilometrul 571 al autostrăzii panamericane, în regiunea Arequipa, la primele ore ale zilei de luni. Răniții au fost transportați la spitale din orașele turistice Arequipa și Nazca. Autocarul plecase din Lima și se îndrepta spre Arequipa, o călătorie de 16 ore.

Accidentele rutiere sunt frecvente în Peru, mai ales în anotimpul ploios, dar și din cauza stării precare a drumurilor și a semnalizării insuficiente. În 2019, 1.123 de oameni și-au pierdut viața în accidente rutiere, potrivit statisticii Ministerului de Interne

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.484 secunde