Accident Germanwings. Fișa medicală a lui Andreas Lubitz, predată procurorilor

168
Accident Germanwings. Fișa medicală a lui Andreas Lubitz, predată procurorilor - 150330germanwingsseachjsw02422p2-1427724487.jpg

Articole recomandate

Spitalul german care îl trata pe Andreas Lubitz pentru o afecțiune nedezvăluită a predat fișa medicală a copilotului companiei Germanwings procurorilor din orașul Dusseldorf, a indicat o purtătoare de cuvânt a clinicii, transmite agenția DPA.


Lubitz (27 de ani), despre care se crede că s-a închis în cabina de pilotaj a avionului și a prăbușit intenționat aparatul de zbor într-o zonă muntoasă din sudul Franței, provocând săptămâna trecută moartea celorlalte 149 de persoane de la bord, se află în centrul anchetei privind tragedia aviatică.

Spitalul Universitar din Dusseldorf a refuzat vinerea trecută să spună de ce boală suferea Lubitz, precizând doar că nu era vorba de depresie. Lubitz a fost la spital de trei ori începând din februarie, ultima dată pe 10 martie, pentru examinarea unui diagnostic.

Potrivit procurorilor, probabilitatea ca Lubitz să fi avut probleme de ordin psihologic rămâne o ipoteză principală privind un posibil motiv al său, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3629 secunde