Accident cumplit de circulație: cinci morți și 32 de răniți. Un autocar s-a ciocnit cu un taxi

149
Accident cumplit de circulație: cinci morți și 32 de răniți. Un autocar s-a ciocnit cu un taxi - accident2-1543579643.jpg

Articole recomandate

Cinci persoane și-au pierdut viața vineri, iar alte 32 au fost rănite în ciocnirea foarte violentă între un autocar care transporta spre aeroportul din Hong Kong angajați ai companiei Cathay Pacific și un taxi, a anunțat poliția, relatează AFP.


Accidentul, petrecut în zorii zilei pe Insula Tsing Yi, a sfărâmat jumătatea din spate a taxiului și a smuls partea din față a autocarului, potrivit imaginilor publicate de media locale.


"Credem că taxiul a rămas în pană și s-a oprit pe banda stângă. Circa 40 de minute mai târziu, autocarul l-a lovit din spate", a declarat un înalt responsabil al poliției din Hong Hong, Yip Siu-ming.


Șoferul autocarul a pierdut apoi controlul vehiculului care a lovit balustrada din dreapta, apoi cea din stânga, șocuri atât de violente încât trei pasageri au fost aruncați afară din autocar. Conducătorul acestuia în vârstă de 62 de ani a fost, de asemenea, proiectat în exterior și rănit.


Șoferul taxiului, doi bărbați și două femei au murit, a precizat poliția.


Sursă: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6374 secunde