A preferat închisoarea în locul căsătoriei…

249
A preferat închisoarea în locul căsătoriei… - ddd-1579698534.jpg

Articole recomandate

Un tânăr din China, presat de iubita lui să se căsătoreasă mai curând decât și-ar fi dorit, a crezut că a găsit soluția pentru anularea nunții. Tânărul, identificat de autorități drept "domnul Chen", a ajuns la concluzia că iubita lui nu va mai dori să-și petreacă toată viață alături de el dacă ajunge la pușcărie. Prin urmare, a pus la punct un jaf în urma căruia să fie prins de poliție și, în consecință, băgat după gratii, relatează Digi 24.

Chen a decis să jefuiască un studio de dans de pe strada Huashan din Shanghai, unde s-a dus pe lumină, ca să fie sigur că este filmat de camerele de supraveghere. Din interior a furat doar un dispozitiv bluetooth, în valoare de aproximativ 280 de dolari.

Așa cum plănuia, poliția i-a luat urma imediat și l-a reținut în aceeași zi. Jenat de toată povestea pe care chiar el a creat-o, tânărul le-a mărturisit polițiștilor de la secția Xinhua de ce a furat: "Prietena mea vrea să ne căsătorim, iar eu nu vreau. Am știut că o să fiu prins. Nu mă așteptam, însă, să se întâmple așa de repede".

Tânărul a mai spus că a furat din studioul respectiv dispozitivul despre care a crezut că este cel mai ieftin aflat acolo și a cărui lipsă nu va perturba activitatea. El a ajuns, într-adevăr, la închisoare, dar polițiștii spun că va fi eliberat foarte curând. Nu se știe însă dacă incidentul a făcut-o pe mireasă să se răzgândească.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1415 secunde