A murit Steve Jobs

1042
A murit Steve Jobs - stevejobs-1317877456.jpg
Steve Jobs, co-fondatorul Apple, a murit. Decesul lui a fost anuntat printr-un comunicat al companiei Apple. În vârstă de 56 de ani, Jobs avea mai multe probleme grave de sănătate - inclusiv cancer pancreatic, pentru tratarea căruia a făcut și un transplant de ficat, în 2009. Când boala a ajuns în fază terminală, Steve Jobs renunțase la conducerea gigantului Apple, relatează Realitatea.net.

Steve Jobs a pierdut lupta cu cancerul. Co-fondatorul companiei Apple a murit la vârsta de 56 de ani.

"Suntem profund îndurerați să vă anunțăm că Steve Jobs a decedat. Strălucirea lui Steve, pasiunea și energia sa au reprezentat sursă a nenumărate inovații care îmbogățesc și îmbunătățesc viețile noastre. Lumea este incomensurabil mai bună datorită lui Steve", se arată într-un comunicat Apple.

"Apple a pierdut un vizionar, un geniu creativ și o fință umană deosebită." Cu aceste cuvinte, conducerea companiei și-a exprimat regretul și tristețea pentru dispariția lui Steve Jobs. Grupul a postat pe site un comunicat în care a dat vestea morții afaceristului. " Cei care au avut norocul să lucreze cu el, au pierdut un prieten și un mentor. Dar spiritul lui va fi întodeauna la baza firmei Apple " se arată în document.

Steve Jobs s-a retras din fruntea companiei Apple în luna august a acestui an, din cauza problemelor de sănătate. La câteva zile după demisie, jurnaliștii l-au fotografiat într-un spital din Statele Unite. Iar imaginile îl arătau foarte slab, îmbătrânit și vizibil afectat de boli.

Afaceristul a fost însă toată viața un vizionar și e considerat unul dintre cei mai importanți oameni ai generației sale. El a fondat compania Apple, în 1976, la vârsta de doar 21 de ani. În 1981, a prezis explozia tehnologică și utilizarea pe scară largă a computerelor personale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 Octombrie 2011
Stire din Actual : Apple a prezentat noul iPhone
Joi, 08 Aprilie 2010
Stire din Diverse : Laptopul bagă iPad-ul în corzi
Pagina a fost generata in 0.2923 secunde