Mai multe ştiri online:

A murit Oskar Groening, supranumit "contabilul de la Auschwitz"

Ştire online publicată Marţi, 13 Martie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Unul dintre ultimii criminali naziști, Oskar Groening, a murit înainte de a ajunge în închisoare.


În vârstă de 96 de ani, Groening urma să petreacă patru ani după gratii pentru activitatea sa în lagărul de la Auschwitz.


El a fost condamnat în 2015 pentru participarea la uciderea a 300.000 de evrei. Tribunalul a decis că, deși nu a fost implicat direct în crime, știa de masacre și i-a ajutat pe asasini.


El tria bunurile victimelor și le trimitea pe cele valoroase la Berlin.


Pentru rolul jucat, Oskar Groening a fost poreclit "contabilul de la Auschwitz".


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65842 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3809 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3354 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1972 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7737 secunde