A intrat cu o viteză de 150 km/h în Primăria din Lumina

803
Un șofer a pierdut controlul direcției și a ajuns cu mașina în clădirea Primăriei din Lumina.
În cursul zilei de ieri, Săndel Cerchezeanu, de 40 de ani, se afla la volanul unui autoturism Skoda Octavia, de culoare albastră, cu numărul de înmatriculare CT 08 CER.
Potrivit anchetatorilor, bărbatul conducea cu viteză și la sensul giratoriu din comună a pierdut controlul direcției, ricoșând exact în clădirea Primăriei.
Angajații au ieșit speriați și când au văzut nenorocirea au chemat polițiștii, care au deschis o anchetă pentru a stabili cauza accidentului.
Din primele cercetări, oamenii legii spun că vina aparține conducătorului auto, care circula cu viteză foarte mare, deși în localitate este restricție, dovadă fiind că acul kilometrajului a rămas blocat la 150 de kilometri pe oră.
Totuși, ei susțin că este posibil ca bărbatului să i se fi făcut rău la volan iar piciorul să-i fi rămas blocat pe accelerație.
Bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde a primit îngrijiri medicale și acum se află în afara oricărui pericol.
Mașina acestuia a fost dis-trusă în proporție de aproximativ 80 %, în timp ce clădirea instituției a fost afectată foarte ușor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.05 secunde