A fost identificată cea de-a 27-a victimă a naufragiului de pe Dunăre

208
A fost identificată cea de-a 27-a victimă a naufragiului de pe Dunăre - pol-1562422623.jpg

Articole recomandate

Poliția ungară a anunțat sâmbătă identificarea celei de-a 27-lea victime a naufragiului din 29 mai, când un vas de agrement cu turiști sud-coreeni s-a scufundat în apele Dunării, la Budapesta. O singură persoană, un pasager, este în continuare dată dispărută, transmite AFP.

Cel de-al 27-lea cadavru, al unei femei, a fost găsit vineri în Dunăre în apropiere de satul Makad, la circa 50 km sud de capitala ungară, se precizează în comunicatul poliției.

"Sirena" transporta 33 de sud-coreeni și doi membri de echipaj unguri. Vasul s-a scufundat în doar șapte secunde după ce a fost lovit de nava de croazieră Viking Sygin, în apropiere de podul Margareta (Margit), în centrul Budapestei.

Doar șapte supraviețuitori, toți sud-coreeni, au fost recuperați în urma naufragiului din acea seară, cel mai grav petrecut pe Dunăre în Ungaria după cel de-al doilea război mondial.

Căutările lansate pentru găsirea celor dispăruți, care se întind pe Dunăre de la locul accidentului până la granița cu Serbia, sunt cele mai ample organizate vreodată în Ungaria, afirmă autoritățile.

Căpitanul ucrainean al navei Sygin a fost pus sub control judiciar, cu interdicția de a părăsi teritoriul Ungariei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8309 secunde