A fost descoperită o nouă bază militară secretă! Imagini făcute publice cu puțin înainte de o nouă întâlnire Trump-Kim

305
A fost descoperită o nouă bază militară secretă! Imagini făcute publice cu puțin înainte de o nouă întâlnire Trump-Kim - bazamilitaracoreea2-1548158658.jpg

Articole recomandate

Cu puțin înainte de al doilea summit SUA-Coreea de Nord, o echipă de cercetători a publicat un raport despre o bază militară secretă în care Phenianul dezvoltă rachete balistice cu rază medie de acțiune, scrie NBC News.

Baza militară este una dintre cele 20 pe care Coreea de Nord le ține secrete față de comunitatea internațională și a căror existență nu a fost niciodată făcută publică. În baza, numită Sino-ri, se dezvoltă focoase nucleare pentru rachete balistice, se arată în raportul "Beyond Parallel", sponsorizat de Centrul pentru Studii Strategice și Internaționale (CSIS), și lansat luni, la puțin timp după ce Donald Trump a declarat că "așteaptă cu nerăbdare" să se întâlnească cu Kim Jong Un luna viitoare "într-un loc care va fi anunțat la o dată ulterioară". 


Nord-coreenii nu vor negocia lucrurile pe care nu le dezvăluie ", a spus Victor Cha, unul dintre autorii raportului." Se pare că joacă un joc. Încă vor avea toate aceste capacități operaționale "chiar dacă distrug instalațiile nucleare făcute publice. Situată la aproximativ 210 kilometri de Zona Demilitarizată dintre Coreea de Nord și Coreea de Sud, baza de operațiuni de rachete Sino-ri găzduiește sediul unei unități militare responsabilă cu rachetele balistice. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.579 secunde