8 unelte pe care trebuie să le aibă fiecare meșter în cutia sa de instrumente

487

Articole recomandate

Acestea sunt uneltele de care probabil veți avea nevoie constant, dacă nu chiar zilnic. Sau cel puțin în fiecare weekend, în timp ce lucrați la diferite proiecte prin casă. Ar trebui să vă aprovizionați cutia de unelte cât mai curând posibil.


Această listă reprezintă esențialele de care aveți nevoie în cutia de instrumente - fără aceste unelte, trusa dvs. este pur și simplu incompletă. 


Cutie de unelte 



O carcasă dură cu inserție superioară detașabilă este standardul de aur pentru o cutie cu instrumente de lucru. Vă protejează uneltele, vă permite să păstrați instrumentele sortate și chiar vă oferă un scaun la îndemână, la nevoie. 


Ciocan



Un ciocan cu gheare este cel mai de bază și esențial instrument pe care îl puteți deține. Îl veți folosi pentru a atârna tablouri, pentru a repara mobilierul sau a construi unul nou. Un ciocan solid bun este, de asemenea, esențial pentru demolat, cum ar fi îndepărtarea plăcilor vechi, împreună cu unele dintre frustrările zilei.


Șurubelniță 



Șurubelnițele sunt foarte utile pentru fixarea mobilierului, îndepărtarea orificiilor de ventilare și chiar schimbarea bateriilor din jucării. Veți găsi șurubelnițele a fi un instrument destul de util în casă, la proiectele de îmbunătățire a locuințelor de zi cu zi, mai ales dacă sunteți un pasionat de bricolaj. Acestea vor ajuta la fixarea și desfacerea șuruburilor în jurul casei.


Asigurați-vă că șurubelnița are o strângere bună în mâini și alegeți una cu capete interschimbabile. Acest lucru vă permite să utilizați aceeași șurubelniță pentru diferite proiecte. Pe lângă preț, ar trebui să luați în considerare și lungimea șurubelniței, în funcție de proiectul pentru care intenționați să o utilizați.


Patent 



Patentul va fi util pentru strângerea șuruburilor și piulițelor, pentru ținerea și îndoirea lucrurilor și pentru scoaterea cuielor de pe pereți, printre alte utilizări. Acestea sunt instrumente multifuncționale care nu ar trebui să lipsească din cutia de instrumente.


Când efectuați proiecte de îmbunătățire a locuinței, va trebui în mod constant să prindeți, să îndoiți sau să tăiați materialele. Acesta este momentul în care veți găsi o pereche de clești la îndemână.


Alegeți întotdeauna tipul de patent adecvat nevoilor dumneavoastră. De asemenea, ar trebui să luați în considerare dimensiunea sa, deoarece aceasta va determina cât efort trebuie să depuneți în timp ce le utilizați. Un alt aspect important pe care trebuie să-l aveți în vedere atunci când cumpărați patentul este materialul utilizat pentru maxilarul său.


Ruletă



Nu puteți măsura de două ori și tăia o dată dacă nu aveți o ruletă. De la proiecte simple, cum ar fi agățarea unei tije de duș, la lucrări mai implicate, cum ar fi renovarea unui întreg apartament, trebuie să aveți o ruletă în cutia de unelte. Cumpărați o ruletă rezistentă, care să vă servească mult timp. Asigurați-vă că are un mecanism de blocare, pentru a preveni alunecarea în timpul măsurătorilor.


Set de chei hexagonale 



Probabil că aveți deja un sertar plin cu chei Allen de 1/8-inch datorită mobilierului Ikea, dar ar trebui să aveți un set complet de chei Allen, de asemenea, hexagonale, pentru orice, de la lucrul la electronice la biciclete până la alte piese de mobilier.


Burghiu fără fir 



Singurul instrument electric de pe listă și, probabil, singurul instrument electric de care mulți oameni vor avea nevoie vreodată, un burghiu bun vă poate ajuta să faceți găuri, să înșurubați șuruburile sau să le scoateți. Puteți cumpăra accesorii care îl transformă într-o mașină de șlefuit, un tampon pentru ceruirea mașinii, un instrument pentru a scoate un canal de scurgere înfundat și multe altele.


Scară



O scară din aluminiu vă ajută să ajungeți în locuri înalte atunci când faceți o lucrare la înălțime. Unele scări au, de asemenea, extensii în care vă puteți agăța cutia de vopsea și alte instrumente în timp ce lucrați.


Este mult mai ușor să folosiți o scară din aluminiu pentru a ajunge în locuri înalte decât să stați pe un scaun sau pe o masă. Scările sunt mult mai ușor de deplasat pe măsură ce lucrați.


Există diferite tipuri de scări, așa că ar trebui să găsiți una care este cea mai potrivită nevoilor dumneavoastră. Alegeți una dintr-un material rezistent, cum ar fi lemn sau aluminiu. Deoarece o veți folosi pentru a ajunge în locuri înalte, înălțimea acesteia este, de asemenea, un aspect important.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.673 secunde