45 de români, judecați în Spania pentru proxenetism

808
45 de români, judecați în Spania pentru proxenetism - proxeneti-1318852592.jpg
Un proces în care 45 de români acuzați de proxenetism vor fi judecați de justiția spaniolă începe săptămâna aceasta la Barcelona, anunță agenția Europa Press, citată de Mediafax.ro.
Potrivit sursei citate, cei 45 de români sunt acuzați de exploatarea mai multor conaționale, pe care le aduceau în Spania promițându-le locuri de muncă în domeniul hotelier.
Procurorii nu au obținut date suficiente care să arate că cei 45 formau o rețea cu o structură definită, însă au fost stabilite legături de familie sau înțelegeri punctuale între cei 45 privind împărțirea activității, a femeilor exploatate, iar din aceste motive ei vor fi judecați într-un proces comun.
Cei 45 sunt acuzați că aduceau femeile din România oferindu-le locuri de muncă în domeniul hotelier și ascunzându-le faptul că, odată ajunse în Barcelona, acestea urmau să fie obligate să se prostitueze, fiindu-le de asemenea luați toți sau aproape toți banii rezultați din această activitate.
Procurorii spanioli susțin că femeile care se împotriveau sau cele care care nu obțineau venituri considerate suficiente de către proxeneți erau maltrate de aceștia.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.348 secunde