15 persoane implicate în accident! UN MORT ȘI NOUĂ RĂNIȚI

420
15 persoane implicate în accident! UN MORT ȘI NOUĂ RĂNIȚI - 1-1523515987.jpg

Articole recomandate

O persoană a decedat, nouă răniți au fost duși la spital, unul dintre ei fiind transportați cu elicopterul la București, iar alte cinci persoane au refuzat transportul la spital, în urma accidentului de joi dimineața de pe DN 6 din zona localității Bujoreni, informează ISU Teleorman.


''Bilanț final accident: 15 persoane implicate în accident, 5 au refuzat transportul la spital, 6 au fost transportate la Spitalul Județean Alexandria, 3 la spitalele din București (1 cu elicopterul și 2 cu ambulanțele de terapie intensivă ale ISU MB) și 1 persoană decedată (șoferul autoturismului)'', precizează ISU Teleorman.

În urma accidentului a fost activat planul roșu de intervenție.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, accidentul s-a produs după ce șoferul unui autoturism care circula pe DN 6 dinspre București spre Alexandria a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu microbuzul. Persoana decedată în accident este șoferul autoturismului.

''În microbuz se aflau 12 persoane. Forțele de intervenție au fost suplimentate pe timpul operațiunilor de salvare, la fața locului ajungând 5 ambulanțe SAJ, 4 SMURD, 1 ATPVM (autospecială pentru transport personal și victime multiple, n.r.) și un elicopter SMURD cu medic. Medicul de pe elicopter a coordonat operațiunile medicale și a asigurat triajul persoanelor rănite'', informează ISU Teleorman.

Conform sursei citate, toate persoanele rănite sunt conștiente și stabile, cu multiple traumatisme, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4575 secunde