Prefectul Palaz va sesiza DNA pentru corupția din Primăria Adamclisi

567

Articole de la același autor

Prefectul județului Constanța, Claudiu Palaz, a făcut, astăzi, o declarație de presă legată de prezența sa, la sfârșitul săptămânii trecute, în comuna constănțeană Adamclisi, context în care s-a întâlnit cu mai mulți cetățeni din localitate, care i-au sesizat o serie de nereguli din administrația publică locală. Palaz a ținut să facă precizarea că nu s-a deplasat în județ pentru "a da de băut și de mâncat oamenilor" și că, totodată, el nu este în campanie electorală, așa cum s-a speculat.
Vădit deranjat de comentariile tendențioase care s-au făcut pe marginea prezenței sale în comuna constănțeană, reprezentantul Guvernului în teritoriu a explicat că a ales să se deplaseze acolo la solicitarea unor localnici care se temeau să vină la Prefectură: "Mulți dintre cei din Adamclisi au refuzat să vină la Prefectură să spună ce anume știu din acea zonă de frică. Ăsta este cuvântul: frică!", a afirmat Palaz.
Cu această ocazie, prefectul a anunțat că, din cercetările efectuate de instituția pe care o conduce s-a constatat că pășunea localității Adamclisi a fost "dată" către un anume Ioan Smedrea în baza unei simple adeverințe semnate de fostul primar, defunctul Emilian Burcea, și de soția acestuia, Marieta Burcea, agent agricol. Palaz a subliniat că cele 108 hectare din pășune au fost date, și nu concesionate, lui Ioan Smedrea fără ca acest demers să aibă la bază o hotărâre de Consiliu Local, potrivit legii. "Din punctul meu de vedere este un caz de corupție și voi sesiza DNA-ul", a anunțat prefectul Claudiu Palaz.
Mai multe amănunte citiți în ziarul "Cuget liber" de mâine.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.749 secunde