Mironescu, propus pentru excluderea din PDL Constanța

636
Președintele Organizației Județene a PDL Constanța, senatorul Mircea Banias, a declarat, cu puțin timp în urmă, că alături de documentul prin care contestă organizarea Consiliului de Coordonare Local de sâmbătă, în ședința de luni a Biroului Permanent Național va propune și excluderea din partid a liderului de la municipiu, Florian Constantin și, mai nou, a fostului deputat Laurențiu Mironescu, membru al Biroului Permanent Local (BPL). Conform spuselor lui Banias, în ceea ce-l privește pe Mironescu, propunerea pentru excluderea acestuia din rândul pedeliștilor constănțeni a fost semnată de membri ai Biroului Permanent Județean, ai BPL, precum și de cei doi prim-vicepreședinți ai PDL Constanța, deputatul Constantin Chirilă și Adrian Manole.
Mircea Banias susține că demersul vine ca urmare a "încălcărilor repetate de statut ale domnului Mironescu", dar și a faptului că acesta s-ar fi implicat în derularea alegerilor din organizațiile secțiilor de votare din Colegiul 9, acolo unde nu ar avea competențe.
De cealaltă parte, Laurențiu Mironescu a declarat că nu vrea să comenteze decizia lui Banias, dar că toată implicarea sa în alegerile interne din PDL a fost în conformitate cu procedurile statutare. "Nu mă interesează ce face domnul Banias. Îi urez succes în ultimele patru săptămâni de mandat", a conchis democrat liberalul.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0271 secunde