Cod galben de ploi și furtuni la Constanța

698
Încă de la primele ore ale dimineții, cantitățile mari de precipitații care au căzut în municipiul Constanța au transformat canalizările în fântâni arteziene. Zonele afectate au fost Coiciu, Poarta 6 - zona blocuri ANL, Aurel Vlaicu - cantina ICH, zona Dacia, Soveja - intersecția cu Portiței, Km 4-5 - strada Amurgului, I.C. Brătianu - zona Intim, Școala nr. 8, strada București, B-dul Ferdinand - intersecția cu Mihai Viteazu. Echipele Inspectoratului pentru Situați de Urgență, ale RAJA și Enel sunt în alertă.
Meteorologii au emis avertizare de cod galben de ploi și furtuni în aproape toată țara, inclusiv județul Constanța. Avertizarea este valabilă de mâine, ora 12,00 și până duminică, ora 21,00.
În acest interval, gradul de instabilitate atmosferică va fi accentuat în sudul, centrul și estul țării și se va caracteriza prin averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului ce vor avea și aspect de vijelie și, izolat, căderi de grindină.
Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor depăși 25 - 30 de litri pe metrul pătrat și, izolat, 50 de litri pe metrul pătrat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.787 secunde