Antrenorul HCM-ului, Zoran Kurteș, a murit din cauza asfixiei mecanice

1107

Articole de la același autor

UPDATE - Șeful Serviciului Județean de Medicină Legală, Marius Popa, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că, potrivit rezultatului preliminar al necropsiei, antrenorul sârb Zoran Kurtes a murit din cauza asfixiei mecanice, prin aspirare de conținut gastric, adică s-a înecat cu propria vomă. Potrivit sursei citate, urmează să fie făcute examenele de laborator, histopatologic și toxicologic, pentru a se putea stabili ce a provocat voma.

***
Zoran Kurteș, antrenorul care a dus în premieră HCM Constanța în optimile Ligii Campionilor, a decedat în noaptea de vineri spre sâmbătă, 7/8 mai a.c., în camera sa de la Hotel Flora, unde era cazat. Surse din cadrul clubului spun că, în jurul orei 23, acesta se pregătea să urmărească meciul Olympiakos - Partizan Belgrad, din semifinalele Euroligii masculine la baschet, când i s-a făcut rău.
Echipa medicală chemată la fața locului a încercat să-l resusciteze pe Kurteș timp de aproape o oră, dar, în jurul orei 24, medicii au fost nevoiți să constate decesul. Cea mai probabilă cauză a decesului este infarctul.
Zoran Kurteș avea 44 de ani, era la echipă din 2008 și câștigase campionatul României în ultimele două ediții cu HCM Constanța. Kurteș era căsătorit și avea doi copii.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8824 secunde