€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Toate ştirile despre rețete culinare în ziarul Cuget Liber Online.

Rețete culinare

16 articole cu tagul "rețete culinare". Ultima ştire adaugata Joi, 19 Ianuarie 2017.
Dressingul perfect pentru o salată prietenoasă cu silueta

Dressingul perfect pentru o salată prietenoasă cu silueta

Un studiu recent concluziona faptul că de sărbători mâncăm peste necesarul de calorii. Știm asta. Dar același studiu ne spune și că toate kilogramele acumulate timp de 10 zile, în perioada Crăciunului și a Anului Nou se încăpățânează să ...
18 ianuarie 2017
|
Diverse
|
Dressingul perfect pentru o salată prietenoasă cu silueta
Recomanda acest articol pe Facebook
Irezistibilul Snickers, acum și în varianta de casă

Irezistibilul Snickers, acum și în varianta de casă

Snickers. Un dulce pe care este imposibil să nu-l iubești. Asta până când citești cu atenție eticheta și constați cu stupoare că rețeta este mult prea chimicalizată pentru stilul tău de viață sănătos. De aceea, click.ro ne prezintă o ...
18 ianuarie 2017
|
Diverse
|
Irezistibilul Snickers, acum și în varianta de casă
Recomanda acest articol pe Facebook
Azi gătim orezul  în stil chinezesc

Azi gătim orezul în stil chinezesc

Orezul este mâncarea de bază a chinezilor. Cu toate acestea, rețetele lor minunate au fost împrumutate de majoritatea popoarelor care au dat de gustul bunătăților asiatice. Pentru a găti „orez prăjit în stil chinezesc” ...
18 ianuarie 2017
|
Diverse
|
Azi gătim orezul  în stil chinezesc
Recomanda acest articol pe Facebook
Dafinul, mai mult  decât condiment. Pune-l  pe lista de cumpărături

Dafinul, mai mult decât condiment. Pune-l pe lista de cumpărături

Dafinul este cultivat mai ales în regiunile mediteraneene. Medicii din Grecia Antică foloseau mult frunzele și fructele de dafin. Frunzele de dafin sunt foarte bogate în uleiuri esențiale ce le conferă proprietăți medicinale ...
18 ianuarie 2017
|
Diverse
|
Dafinul, mai mult  decât condiment. Pune-l  pe lista de cumpărături
Recomanda acest articol pe Facebook
Învață să faci gogoși pufoase, rapid și fără dospit

Învață să faci gogoși pufoase, rapid și fără dospit

Vremea rece și ninsoarea sunt motive bine înte-meiate ca timpul liber să fie petrecut în bucătărie. Fie că uneori alegem mâncăruri sofisticate, iar alteori ceva rapid, cert este că mereu ne vom întoarce cu gândul la tradiționalele gogoși ...
18 ianuarie 2017
|
Diverse
|
Învață să faci gogoși pufoase, rapid și fără dospit
Recomanda acest articol pe Facebook
Salată de boeuf aromată

Salată de boeuf aromată

Ingrediente: 800 grame rasol de vită, o ceapă, 2 cartofi, 3 morcovi, 2 rădăcini de pătrunjel, un sfert de rădăcină de țelină, un borcan mare de mazăre (820 grame), 4-6 castraveți murați și/sau gogoșari în oțet, 400 ml maioneză, o lingură ...
16 decembrie 2013
|
Diverse
|
Salată de boeuf aromată
Recomanda acest articol pe Facebook
Zacuscă rapidă de vinete

Zacuscă rapidă de vinete

Ingrediente: 2 kg ceapă, 3 kg ardei gogoșar, 3 kg vinete (coapte), 2 kg roșii proaspete, 1 l ulei, sare de mare.Mod de preparare: Ceapa și ardeii se rad pe răzătoarea mare. Se pune ulei la încins, se adaugă ceapa și se lasă cinci minute ...
15 septembrie 2013
|
Diverse
|
Zacuscă rapidă de vinete
1 comentarii
Recomanda acest articol pe Facebook
Din sfaturile bunicii

Din sfaturile bunicii

l Truc pentru gemuri și dulcețuri: dacă doriți ca gemul sau dulceața să nu se mai închidă la culoare în timpul fierberii, adăugați pastile de vitamina C (500 mg la 0,5 l de compoziție).l Dulceața pusă în borcane cu filet se păstrează pe ...
29 august 2013
|
Diverse
|
Din sfaturile bunicii
1 comentarii
Recomanda acest articol pe Facebook
Ce trebuie să știți despre gratinare

Ce trebuie să știți despre gratinare

Gratinare provine din franțuzescul gratin, care înseamnă o crustă aurie (sau brun-aurie) ce se formează la suprafața unei mâncări ce a fost ținută la cuptor (eventual doar sub grill). Există și scule specializate pentru realizarea ...
27 august 2013
|
Diverse
|
Ce trebuie să știți despre gratinare
1 comentarii
Recomanda acest articol pe Facebook
Trucuri culinare

Trucuri culinare

l Oul fiert se curăță mai ușor dacă înainte de fier-bere i se face o gaură în coajă, cu un bold. O altă soluție este să cureți oul ținându-l într-un bol cu apă rece.l Prăjiturile nu se mai ard dacă puneți un strat de sare grunjoasă între ...
22 august 2013
|
Diverse
|
Trucuri culinare
Recomanda acest articol pe Facebook
Cu ce se combină carnea de pui

Cu ce se combină carnea de pui

Carnea de pui se combină armonios cu anumite condimente și mirodenii, care, dacă sunt corect alese, o pot transforma radical, de la versiuni clasice la cele moderne sau chiar ex-travagante. Specialiștii în gastronomie recomandă asocierea ...
20 august 2013
|
Diverse
|
Cu ce se combină carnea de pui
Recomanda acest articol pe Facebook
Secrete culinare

Secrete culinare

Vă prezentăm o serie de… secrete culinare păstrate cu sfințenie de generații întregi, pe care le puteți folosi cu încredere în bucătărie, căci eficiența le-a fost demonstrată cu vârf și îndesat. Iată numai câteva dintre acestea:1 ...
20 august 2013
|
Diverse
|
Secrete culinare
1 comentarii
Recomanda acest articol pe Facebook
Tort pentru pitici

Tort pentru pitici

Ingrediente: 1 blat de tort; 1 litru de lapte; 10 linguri de zahăr; 8 linguri de făină; 2 linguri de cacao; esență de vanilie; ananas; glazură de ciocolată; frișcă.Mod de preparare: pentru crema de cacao se amestecă 5 linguri de zahăr cu 3 ...
12 iulie 2013
|
Diverse
|
Tort pentru pitici
2 comentarii
Recomanda acest articol pe Facebook
Pizza vegetariană

Pizza vegetariană

Ingrediente: blat de pizza, sos, o linguriță ulei, o ceapă tocată mărunt, un cățel de usturoi zdrobit, un dovlecel dat prin răzătoare, o jumătate de ardei roșu tăiat fâșii, o jumătate de ardei verde tăiat fâșii, 120 g brânză bocconcini ...
25 noiembrie 2011
|
Diverse
|
Pizza vegetariană
Recomanda acest articol pe Facebook
Mere umplute

Mere umplute

Ingrediente: 4 mere mari, suc proaspăt de lămâie (după gust), 20 g migdale măcinate, 5 curmale fără sâmburi tăiate mărunt, 10 grame stafide zdrobite, 2 dl smântână bătută.Pentru decorare, se pot folosi portocale, madarine sau oricare ...
2 noiembrie 2011
|
Cetățenești
|
Mere umplute
1 comentarii
Recomanda acest articol pe Facebook
Pește la cuptor

Pește la cuptor

Ingrediente: 400 g cartofi tăiați felii subțiri, 200 g roșii cherry tăiate în jumătate, trei linguri ulei, trei fileuri de pește alb. Mod de preparare: se încălzește cuptorul la 200 grade. Se pun roșioarele și chips-urile de cartofi într-o ...
21 octombrie 2011
|
Diverse
|
Pește la cuptor
2 comentarii
Recomanda acest articol pe Facebook

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.1686 secunde