Toate știrile despre rețetă în ziarul Cuget Liber Online.

Rețetă

135 articole cu tagul " rețetă". Ultima știre adaugata : Joi, 13 Octombrie 2022.

Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Cuget Liber -
25 August 2014
Aperitiv. Ingrediente: o pâine tip franzelă micuță, 200 g cașcaval ras, o legătură ceapă verde, 2 linguri maioneză făcută în casă, 2 linguri iaurt sau smântână, 2 căței de usturoi, piper (opțional). Mod de preparare: Brâ ...
Cuget Liber -
30 Iunie 2014
Solnițe de pește.Timp de preparare: 30 min. Timpul de gătire: 20 min.Ingrediente: 400 g fileuri hering marinat, 4 castraveți murați, un morcov, o ceapă roșie, câteva fire de mărar. Mod de preparare: Un aperitiv interesa ...
Cuget Liber -
16 Iunie 2014
Aperitiv. Ingrediente: o pâine tip franzelă micuță, 200 g cașcaval ras, o legătură ceapă verde, 2 linguri maioneză făcută în casă, 2 linguri iaurt sau smântână, 2 căței de usturoi, piper (opțional). Mod de preparare: Brâ ...
Cuget Liber -
05 Mai 2014
Tartine rapide. Ingrediente: o pâine tip franzelă micuță, 200 g cașcaval ras, o legătură ceapă verde, 2 linguri maioneză făcută în casă, 2 linguri iaurt sau smântână, 2 căței de usturoi, piper (opțional). Mod de preparar ...
Cuget Liber -
01 Mai 2014
Mic dejun grecesc. Ingrediente: 150 g iaurt grecesc, 20 g miere, 30 g nuci și migdale crude. Mod de preparare: Într-un pahar potrivit de înalt, turnați puțină miere. Adăugați iaurtul, nucile și migdalele crude, apoi garn ...
Cuget Liber -
30 Aprilie 2014
Aperitiv. Ingrediente: 1,5 kg de roșii bine coapte, un cățel de usturoi, jumătate ceapă mică, 2 linguri oțet, 4 linguri ulei de măsline, 200 g pâine veche, 3 linguri sfeclă roșie gătită (fiartă, coaptă sau din borcan)&nb ...
Cuget Liber -
29 Aprilie 2014
Aperitiv. Ingrediente: un sfert de varză roșie rasă sau tocată cu mixerul, 3 linguri zeamă de lămâie, o lingură miere, 50 g stafide (o mână plină), o linguriță sucanat, 2 mere rase, o banană tăiată cubulețe, o ceapă mică ...
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Cuget Liber -
28 Aprilie 2014
Friptură din piept de porc. Ingrediente: 8 bucăți piept de porc (fără slănină și șoric), 3 cepe, 800 ml bere (blondă sau brună), o lingură boabe de enibahar, 3 foi de dafin, o  lingură de făină, sare, piper. Prepara ...
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Cuget Liber -
26 Aprilie 2014
Chiftele de pește. Ingrediente: 600 g cod dezosat, 2 ardei iuți curățați de vine și semințe și tăiați felii, o lingură ghimbir ras, o lingură praf de curry, o linguriță semințe de muștar, o lingură pătrunjel proaspăt toc ...
Cuget Liber -
26 Aprilie 2014
Pentru ca friptura de porc să fie cu adevărat reușită, trebuie cunoscute câteva secrete. Iată ce trucuri recomandă Culinar.ro:Alegerea bucăților de carne. Dacă nu vă permiteți să cumpărați mușchi, ei bine, și spata, bună ...
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Cuget Liber -
25 Aprilie 2014
Aperitiv. Ingrediente: 2 broccoli, o treime ceașcă maioneză vegetală, 2 lingurițe cu sirop de agave sau zahăr, o linguriță cu oțet de mere, trei pătrimi linguriță cu muștar Dijon, un sfert ceașcă cu ceapă roșie tocată, u ...
Cuget Liber -
24 Aprilie 2014
Aperitiv. Bărcuțe de dovlecei. Ingrediente: 2 dovlecei micuți, 8 ficăței de pui, legume mexicane, cașcaval sau caș, sare, piper, usturoi. Mod de preparare: Dovleceii se curăță de coajă, se taie pe lung pe jumătate, apoi ...
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Cuget Liber -
23 Aprilie 2014
Grapefruit umplut cu ton. Ingrediente: 2 buc. grapefruit, o conservă de ton neafumat în ulei, lămâie, maioneză. Preparare: Se taie grapefruitul în două, se scoate miezul cu grijă astfel încât coaja să rămână întreagă. Se ...
22 Aprilie 2014
Ai pregătit o mulțime de bunătăți, de la tradiționalele ouă la cozonaci, pască, drob, friptură de miel și alte asemenea bucate care îți lasă gură apă. Dar, la fel ca în anii precedenți, constați că nici tu, nici ai tăi n ...
31 Martie 2014
Presedintele Societatii Nationale de Medicina Familiei (SNMF), dr. Rodica Tanasescu, a declarat, la Targu Mures, ca medicii de familie sunt deranjati de faptul ca pe retetele de tip nou trebuie sa prescrie medicamentele ...
Cuget Liber -
24 Martie 2014
Aperitiv cu spanac. Ingrediente: 60 g pesmet, 250 ml smântână, 1 fir de praz, 200 g spanac congelat, 2 cepe, 2 linguri unt, 3 căței de usturoi, 3 ouă, 5 linguri făină, 200 g brânză telemea rasă, o linguriță sare, un vârf ...
05 Martie 2014
Mai multe farmacii din țară au eliberat, în perioada 20 februarie - 3 martie 2014, comprimate filmate/pastile Algocalmin, în absența unei rețete de la medic deși, potrivit unei hotărâri a Agenției Naționale a Medicamentu ...
Cuget Liber -
03 Februarie 2014
Pateu de ficat preparat în casă. Ingrediente: 500 grame ficat, un pachet de unt cu 60-70% grăsime, sare, câteva boabe de piper, patru ouă fierte tari, o ceapă, un morcov și o foaie de dafin. Mod de preparare: Curăță fica ...
Cuget Liber -
27 Ianuarie 2014
Aperitiv: pate de casă. Ingrediente: 1 kg pește, 3 cepe, 3 căței de usturoi, sare, piper. Mod de preparare: Fierbe peștele în apă cu sare până când se topesc oasele. Adaugă ceapa și mai lasă să fiarbă. Când a fiert, scur ...
Cuget Liber -
14 Decembrie 2013
Tobă de casă. Ingrediente: un cap de porc (fălcile, urechile și limba), 1 kg orici de porc, 2 kg carne de porc cu grăsime, g ficat, jumătate căpățână de usturoi, 3 foi de dafin, o lingură mare de sare, 2 cepe, o lingură ...
Cuget Liber -
13 Decembrie 2013
Medicii de familie au anunțat că de la 15 ianuarie nu vor mai elibera rețete compensate cu 90% din lista B pentru pacienții cu venituri de până la 700 de lei, decât dacă vor aduce o adeverință fiscală de la ANAF.Situația ...
Cuget Liber -
05 Noiembrie 2013
Aperitiv light. Ingrediente: o cutie ciuperci, 2 cartofi potriviți, 2, un pumn de stafide, sare, piper. Mod de preparare: Tăiați în două bucățile de piept de pui, pe lungime. Curățați și pisați usturoiul. Răzuiți coaja p ...
Cuget Liber -
02 Noiembrie 2013
Salată de hering. Ingrediente: 2 bucăți hering marinat, jumătate kg cartofi, 3 cepe, o sfeclă roșie, 3 mere, sare, piper, pătrunjel, ulei, oțet. Mod de preparare: Se fierb cartofii și sfecla, după care se taie în felii. ...
Cuget Liber -
01 Noiembrie 2013
Carne de vită cu sos de rodiiEste o gustare caldă sau chiar un fel principal apreciat în restaurantele libaneze din România, denumit "ras asfour", tradus prin expresia "cap de vrabie" (nume dat bucățelelor de carne). Se ...
Cuget Liber -
25 Octombrie 2013
Limbă cu ciuperci. Ingrediente: 6 - 8 felii de limbă, jumătate kg ciuperci, 100 g ceapă, 200 ml suc de roșii, 50 ml vin, 3 felii de lămâie, o foaie de dafin, 50 - 80 ml ulei, piper, pătrunjel, mărar, sare. Preparare: Cea ...
Cuget Liber -
23 Octombrie 2013
Aperitiv cu sparanghel și mere roșii Ingrediente: o cană de orez brun, 4 căni de apă, o conservă cu vârfuri de sparanghel, strecurate, un ardei gras roșu, fără semințe și tăiat în cuburi, 2 mere roșii decojite și tăiate ...
Cuget Liber -
17 Octombrie 2013
Aperitiv. Ingrediente: 2 foi de napolitane, 300 g ciuperci, 300 gr parizer pui, 5 ouă, o legătură pătrunjel, o ceapă, sare, piper, ulei. Mod de preparare: Cureți ceapa și ciupercile, tai ceapa fideluță, ciupercile feliuț ...
Cuget Liber -
15 Octombrie 2013
Friptură din piept de porc. Ingrediente: 8 bucăți piept de porc (fără slănină și șoric), 3 cepe, 800 ml bere (blondă sau brună), o lingură boabe de enibahar, 3 foi de dafin, o lingură de făină, sare, piper. Preparare: Î ...
Cuget Liber -
12 Octombrie 2013
Aperitiv. Salată cu fasole, ton și ardei copt. Un minunat aperitiv de toamnă, ideal pentru zilele reci. Rapid de preparat cu ingrediente aflate la îndemână, proaspete sau conservate. Încercați alături de felii de pâine ...
11 Octombrie 2013
Șalău cu pesto la grătar. Carnea de pește răpitor, fermă în textură și consistență, frăgezită într-un amestec de pesto, usturoi și limetă, și friptă pe grătar are o prospețime deosebită. Servit cu o salată mixtă cu grape ...

Cele mai accesate ştiri

Pagina a fost generata in 0.252 secunde