Serviciul Apple Pay este disponibil și în România

202
Serviciul Apple Pay este disponibil și în România - bbvaapplepay1024x629-1561534561.jpg

Articole recomandate

Serviciul Apple Pay este acum disponibil în mod oficial în România. În aplicația Wallet de pe iPhone și Apple Watch există acum posibilitatea de a adăuga carduri de credit sau debit, care pot fi folosite pentru plăți prin intermediul modulului NFC integrat în acestea.


Numărul de bănci și servicii fintech compatibile este mai mare decât ne-am fi așteptat inițial, doar ING, Banca Transilvania, Orange Money și Revolut confirmând compatibilitatea înainte de lansare.

Lista băncilor și serviciilor compatibile cu Apple Pay în România

Din aplicația Wallet (Portofel), nu trebuie acum decât să apeși pe butonul Add Card pentru a adăuga un card pentru a fi folosit pentru plăți cu telefonul. După ce selectezi acest buton, va apărea o listă cu emițătorii compatibili în acest moment. Iată lista completă:

Banca Transilvania

Edenred

ING

Monese

Orange Money

Revolut

UniCredit Bank


FlixBus este prima companie de transport care anunță compatibilitatea cu Apple Pay în România. Aceasta posibilitatea de a plăti prin intermediul Apple Pay direct în aplicația de mobil sau folosind browser-ul Safari, fie de pe un dispozitiv iOS sau macOS pe dispozitive începând de la iPhone 6 și până la cele mai recente. Compania spune că avantajul plății cu Apple Pay este securitatea ridicată, întrucât datele sunt criptate, iar cardul folosit pentru plată este unul virtual, generat pe loc pentru tranzacția respectiva.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.359 secunde