Anunțul zilei, de la un gigant londonez. Se lucrează cu sute de milioane de dolari

69842
Anunțul zilei, de la un gigant londonez. Se lucrează cu sute de milioane de dolari - londra-1573583176.jpg

Articole recomandate

Platforma financiară londoneză Revolut poartă discuții cu investitorii pentru a strânge cel puțin 500 milioane dolari anul viitor, în ideea de a-și finanța expansiune globală a personalului și intrarea pe piețe precum SUA și Japonia, transmite Reuters.

"Vrem să strângem cel puțin 500 milioane de dolari și, posibil, ulterior, până la un miliard de dolari sub formă de datorii convertibile", a declarat directorul general și co-fondatorul Nikolay Storonsky într-un interviu acordat Reuters, consultat de Agerpres. "Am făcut o companie de marketing în rândul investitorilor și o vom continua, astfel că sperăm că peste câteva luni vom finaliza strângerea de fonduri", a adăugat Storonsky.

Revolut a înregistrat un ritm de creștere puternic de la lansarea sa în 2015 și în prezent se laudă cu peste opt milioane de utilizatori. În paralel, platforma a demarat un proces de expansiune globală care prevede lansarea pe piețele din SUA și Singapore în acest an, precum și extinderea parteneriatelor cu firmele de plăți Visa și Mastercard.

Storonsky a subliniat că Revolut urmează să își extindă personalul cu 5.000 de angajați până la finele lui 2020 de la 1.800 în prezent. "În prezent, petrec aproximativ 60% din timpul meu făcând angajări", a dezvăluit Storonsky.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2748 secunde