Zoran Nikolic: "Săptămânile de izolare au fost de coșmar"

215
Zoran Nikolic:

Articole de la același autor

Zoran Nikolic este unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei Handbal Club Dobrogea Sud. Căpitanul formației de la malul mării a suportat cu greu această perioadă de pandemie, iar acum, când totul se apropie de final, a ținut să transmită un mesaj către suporteri.

"Au trecut două luni și jumătate de la meciul cu Dunărea Călărași, ultimul jucat înainte de pauză. E o perioadă dificilă nu doar pentru sportivi, ci pentru toată lumea. Săptămânile de izolare au fost de coșmar, mi-a fost foarte greu să stau în loc și să nu pot face nimic. Abia așteptam să nu mă mai antrenez singur și să ies cu prietenii.

În toată cariera și viața mea nu am avut o pauză așa lungă de la activitățile pe care le vedeam normale și pe care nu mi le imaginam niciodată întrerupte. A fost o luptă mentală îndurată de toți. În momentul în care s-a încheiat, am simțit un amestec de fericire și frică. Mă gândesc la Constanța, la sala plină și la atmosfera de la meciuri. La voi, toți cei care m-ați făcut să mă simt ca acasă, și la clubul care mă face să mă simt cu adevărat sportiv. Asta îmi dă putere și sunt sigur că o să trecem împreună peste toate problemele", a transmis Zoran Nikolic. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3709 secunde