Volei / Căpitanul CVM Tomis, Dan Borota așteaptă sprijinul suporterilor la meciul cu Fenerbahce

217
Volei / Căpitanul CVM Tomis, Dan Borota așteaptă sprijinul suporterilor la meciul cu Fenerbahce - img9363-1352734783.jpg
Căpitanul formației CVM Tomis Constanța, Dan Borota a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că își dorește o victorie în meciul cu Fenerbahce și că așteaptă sprijinul iubitorilor de sport din Constanța pentru a-i susține.

"Este meciul de care se leagă toate speranțele noastre. Ei trec printr-o perioadă mai puțin bună în campionatul intern. Nici în Champions League nu au făcut meciuri extraordinare. O să încercăm să ne ținem tare de ei și să câștigăm. Urmează o perioadă încărcată pentru noi. Trebuie să jucăm bine și să începem această perioadă cât mai bine. Ne dorim victoria în meciul de joi, ne poate duce în Cupa CEV. Cu siguranță vom lupta și vom munci pentru această victorie. Publicul este foarte important și ne așteptăm să vină și de această dată alături de noi. Sperăm să le oferim un meci mult mai bun și de ce nu, o victorie", a declarat Dan Borota.

CVM Tomis va juca, joi, la Sala Sporturilor din Constanța, contra Fenerbahce, de la ora 20.30, contând pentru etapa a treia a Ligii Campionilor la volei masculin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8746 secunde