Victorii la fileu! Tenis Club Bright a găzduit un nou turneu de anvergură

340
Victorii la fileu! Tenis Club Bright a găzduit un nou turneu de anvergură - tenis1-1570650031.jpg

Articole de la același autor

Baza sportivă Tenis Club Bright a organizat, în perioada 5-8 octombrie, un turneu de anvergură pentru copii și juniori. Este vorba despre Cupa Santronic OCH Bright, eveniment destinat sportivilor cu vârste cuprinse între 10 și 16 ani, băieți și fete. 


Clubul Tenis Bright a avut reprezentanți în turneu și a obținut două rezultate foarte bune. 
La categoria băieți Under 12, Matei Pecheanu a urcat pe prima treaptă a podiumului, demonstrând că este un jucător de perspectivă care ar putea călca pe urmele lui Pavel ori Tecău. 


La categoria fete Under 12, Tenis Club Bright a fost reprezentat de Jaqueline Istifan, o tânără care și-a spulberat toate adversarele. Așa cum o face și campioana României, Simona Halep, Jaqueline Istifan a dat dovadă de o tărie de caracter incredibilă, chiar dacă se află încă la o vârstă fragedă. 


Pentru acest turneu, a fost nevoie de prezența unui arbitru venit din partea Federației Române de Tenis - Iordache Giban. 
Organizatorii au fost foarte încântați de cum s-au petrecut evenimentele în cele trei zile de concurs și speră să poată organiza această competiție și anul viitor. 


"Având în vedere că a plouat foarte mult, iar vremea nu ne-a permis să jucăm în aer liber, putem spune că ne-am descurcat bine. Am montat cele două baloane într-un timp foarte scurt, iar jucătorii s-au simțit incredibil pe terenurile de joc. În baloane au avut acces și părinții acestora, pentru a-i încuraja la fiecare punct", a declarat președintele Tenis Club Bright, Romeo Pecheanu. 


XXX 
Clubul de la malul mării este unul care își desfășoară activitatea la cel mai înalt nivel. La TC Bright, găsim opt antrenori care se ocupă zilnic de pregătirea copiilor, un psiholog, dar și un preparator fizic. Sportivii au parte de cele mai bune condiții, iar atunci când merg la diferite turnee, dau randament. 


Tenis Club Bright dispune de șase terenuri de zgură, însă se pot observa și trei terenuri de hard, ceea ce în Constanța găsim cu greu. 


Andreea Soare este una dintre sportivele de la Bright care câștigă medalii aproape la toate competițiile la care participă. Aceasta are doar 10 ani și are mult timp de acum înainte pentru a ajunge în topul WTA.


Luca Preda, multiplu campion național, se antrenează aproape zilnic pe terenurile de la Tenis Club Bright. De asemenea, susținut financiar de familie, acesta ia parte la ședințe de pregătire speciale în străinătate. 


Președintele clubului, Romeo Pecheanu, a declarat, pentru "Cuget Liber", că în foarte scurt timp, Tenis Club Bright se va transforma într-o academie care să producă campioni, precum Simona Halep sau Horia Tecău. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.575 secunde