Vântul provoacă probleme în Coreea de Sud

97
Vântul provoacă probleme în Coreea de Sud - jocuriolimpice-1518617764.jpg

Articole de la același autor

Un cort care făcea oficiu de sală de presă în exteriorul patinoarului, apoi o parte din zona olimpică din Gangneung, care găzduiește probele pe gheață la Jocurile Olimpice 2018, au fost evacuate din motive de securitate din cauza puternicelor rafale de vânt de miercuri după-amiază, informează AFP.


Vântul puternic i-a determinat pe organizatori să evacueze această zonă, cel puțin temporar, în timp ce magazinele și restaurantele și-au închis obloanele, iar voluntarii, dotați cu megafoane, au cerut turiștilor să părăsească zona.


Ziariștii au fost, de asemenea, evacuați din amplasamentul situat în apropierea patinoarului, în timp ce alți jurnaliști care se aflau într-un alt cort situat în apropierea patinoarului de hochei pe gheață au fost deplasați în interiorul arenei.


La Gangneung, oraș de pe coasta mării unde se desfășoară sporturile pe gheață, probele nu au avut de suferit de pe urma capriciilor vremii. În schimb, la munte, primele zile ale Olimpiadei au fost perturbate de condițiile meteo, în special de vânt, care a determinat să amâne cvasi-integralitatea probelor de schi alpin.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0293 secunde