Preliminariile EURO 2020 la fotbal

Tristețe maximă! România, egalată în prelungiri de Norvegia

167
Tristețe maximă! România, egalată în prelungiri de Norvegia - atatdeaproape-1571257550.jpg

Articole de la același autor

Naționala de fotbal a României a primit, marți seară, replica Norvegiei, într-un meci din Grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2020. Tricolorii au fost foarte emoționați în momentul în care cei aproximativ 30.000 de copii aflați în tribunele Arenei Naționale au cântat imnul României. 


După o primă repriză fără goluri, meciul s-a încins în partea a doua. Bancu a scos un penalty în minutul 50, iar "Kinder Arena" a explodat. Pușcaș a "arestat" balonul, însă a executat extrem de slab, iar portarul norvegienilor a apărat, moment în care selecționerul Cosmin Contra a făcut o criză de nervi. 


În minutul 62, a ieșit la rampă Alex Mitriță. Micuțul mijlocaș a trecut în viteză pe lângă fundașii adverși și a înscris un gol superb, arătându-i astfel lui Contra că s-a înșelat atunci când nu l-a convocat la echipa națională. 


Schimbările selecționerului nu au fost cele mai inspirate, iar norvegienii s-au aruncat în atac. În minutul 92, Sorloth a înscris în poarta lui Tătărușanu și i-a întristat pe micuții spectatori din tribune, unii dintre aceștia fiind surprinși cu ochii în lacrimi. 
România - Norvegia s-a terminat 1-1, iar șansele tricolorilor la calificare sunt mici. Trebuie să batem acasă Suedia și să sperăm la cel puțin un egal cu Spania, pentru a merge la EURO 2020. 


În celelalte meciuri din Grupa F, Suedia a remizat cu Spania, scor 1-1, în timp ce naționala Insulelor Feroe s-a impus în fața Maltei cu 1-0. 


Spania este pe primul loc în clasament, cu 20 de puncte, fiind urmată de Suedia (15 p). România este pe locul 3, la o "lungime" în spatele nordicilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5886 secunde