Tenis,​ WTA Palermo / Turneul va avea loc deși o jucătoare a fost testată pozitiv la Covid-19

177
Tenis,​ WTA Palermo / Turneul va avea loc deși o jucătoare a fost testată pozitiv la Covid-19 - palermo-1596303543.jpg

Articole recomandate

​O jucătoare care urma să participe la turneul de la Palermo a fost testată pozitiv la Covid-19, însă competiția, care va începe luni, se va desfășura conform planificării, a anunțat sâmbătă WTA, scrie Reuters.


WTA nu a indicat despre cine este vorba, dar a menționat că jucătoarea a fost izolată, iar toți cei care au intrat în contact cu aceasta au fost testați.


Anunțul a fost făcut cu puțin timp înainte de debutul calificărilor.


"O jucătoare a fost testată pozitiv la Covid-19 și s-a retras din competiție. Aceasta era asimptomatică, a fost izolată și va primi tratamentul adecvat'', a indicat WTA.


Săptămâna trecută, jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul 2 mondial, a anunțat că nu va mai participa la turneul WTA de la Palermo, ca urmare a carantinei impuse în Italia persoanelor care vin din România sau Bulgaria.


"Ținând cont de recenta creștere a cazurilor de Covid-19 în România și de îngrijorarea mea actuală în privința transportului aerian, eu am luat decizia dificilă de a mă retrage de la turneul de la Palermo", explica duminica trecută campioana română pe contul său de Twitter.


"Vreau să mulțumesc directorului turneului și ministrului italian al Sănătății pentru toate eforturile lor în privința mea", menționa campioana en titre de la Wimbledon.


Conform organizatorilor turneului de la Palermo, decizia luată de Simona Halep le-a fost comunicată prin intermediul managerului jucătoarei române, Virginia Ruzici, aceasta fiind legată de carantina impusă în Italia tuturor persoanelor care s-au aflat în România sau Bulgaria în precedentele 14 zile.


"Noi am aflat cu tristețe decizia Nr.2 mondial de a-și anula participarea", declara la acel moment directorul turneului, Oliviero Palma, într-un comunicat dat publicității.


Simona Halep era principala favorită a turneului programat în perioada 1-9 august la Palermo și care va consemna reluarea circuitului profesionist feminin de tenis.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.86 secunde