Spania va avea un nou selecționer. Luis Enrique revine pe bancă

809
Spania va avea un nou selecționer. Luis Enrique revine pe bancă - luisenrique-1574243907.jpg

Articole de la același autor

Luis Enrique revine în postul de selecționer al Spaniei, pe care l-a părăsit în vară din cauza unei probleme personale, înlocuindu-l pe fostul său secund Robert Moreno, a anunțat marți președintele Federației spaniole de fotbal (RFEF), Luis Rubiales, în cursul unei conferințe de presă.

"Astăzi putem confirma că Luis Enrique revine în postul de selecționer. Toată lumea știa că, dacă Luis Enrique dorea să revină, avea porțile deschise la echipa națională", a declarat Rubiales. Acesta a explicat, totodată, că Robert Moreno era la curent cu această situație și s-a oferit chiar el să plece "pentru a nu împiedica întoarcerea lui Luis Enrique", după ce fostul selecționer și-a manifestat dorința de a reveni la cârma La Roja.

Robert Moreno a condus începând din 19 iunie naționala țării sale, pe care a reușit să o califice la EURO 2020 de pe primul loc în Grupa F, Spania având asigurată și postura de cap de serie la tragerea la sorți a grupelor turneului final.

Luni seara, cu Robert Moreno la timonă, Spania a învins fără drept de apel, cu scorul de 5-0, selecționata României, în ultimul meci din preliminariile EURO 2020.

Luis Enrique a fost nevoit să renunțe la postul de selecționer din cauza unei maladii necruțătoare cu care a fost diagnosticată fiica sa Xana, care a decedat între timp.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9871 secunde