Divizia A1 de volei feminin

"Sirenele" nu s-au descurcat în derby-ul cu Știința Bacău

216

Articole de la același autor

Campioana României, CSV 2004 Tomis Constanța, a pierdut, sâmbătă, partida din deplasare cu Știința Bacău, scor 2-3 (23-25, 25-18, 20-25, 25-22, 13-15), contând pentru etapa a V-a a Diviziei A1 la volei feminin. După mai bine de două ore de joc, constănțencele au cedat în fața vicecampioanei, care a rămas singura echipă neînvinsă din actualul sezon. 

"Sunt foarte supărat pentru înfrângere și pentru jocul făcut. Echipa mea a jucat slab, dar ăsta nu e un motiv pentru a nu felicita echipa adversă, care a jucat mai bine decât noi. Programul încărcat, cu meciuri dificile în Liga Campionilor, nu e o scuză, pentru că nu reușim două jocuri bune la rând. Sper ca acest meci să fie o lecție pentru noi, să ne facă să rămânem cu picioarele pe pământ", a declarat antrenorul Darko Zakoc. 

CSV 2004 Tomis Constanța (antrenori, Darko Zakoc și Constantin Alexe): Diana Neaga-Calotă - Jeoselyna Rodriguez Santos, Claudia Gavrilescu, Sherline Holness, Jasna Majstorovic, Natașa Sevarika + Marina Vujovic - libero. Au mai jucat: Meagan Ganzer, Cristina Cazacu, Dominique Lamb, Genesis Del Carmen Francesco Machado. 

Runda viitoare, constănțencele vor juca, duminică, contra CSM-ului București, pe teren propriu. 

Iată și celelalte rezultate ale etapei: CSV Alba Blaj - Dinamo București 3-1, SCM Argeș Pitești - SCMU Craiova 0-3, U Cluj - SCM Lugoj 1-3, Unic Piatra Neamț - CSU Tg. Mureș 3-1, CSM București - CSM Sibiu 3-0. 

Știința Bacău este lider al clasamentului, cu 14 puncte. Pe locul secund este Dinamo, cu 12 puncte. CSV 2004 Tomis este pe 4, cu 10 puncte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Sport : CSV 2004 Tomis caută un nou succes la Bacău
Miercuri, 31 Octombrie 2012
Stire din Sport : Duel cu un "gigant" al Europei
Pagina a fost generata in 0.5041 secunde