Simona Halep s-a calificat în optimi, la Dubai

143
Simona Halep s-a calificat în optimi, la Dubai - 971035simonahalep-1550584111.jpg

Articole recomandate

Simona Halep a câștigat cu 7-6 (4), 6-4 primul său meci jucat în turneul de la Dubai, în care a avut-o ca adversară pe jucătoarea canadiană Eugenie Bouchard, scrie realitatea.net


Simona Halep, câștigătoare a turneului de la Dubai în 2015, a continuat forma bună arătată la Doha și a încheiat partida într-o oră și 44 de minute. Aceasta a fost victoria cu numărul 200 a Simonei Halep pe suprafețele rapide (98 de înfrângeri).

Setul I a curs echlibrat cu serviciul până la 3-2, când Halep a fructificat prima minge de break a meciului. Însă jucătoarea română nu a păstrat avantajul și canadianca a egalat la 4. Echilibrul s-a reinstaurat și setul a ajuns în tie-break, unde Halep a fost mai concentrată, mai precisă decât adversara ei, impunându-se cu 7-4, după 54 de minute. În acest set, echilibrul este demonstrat și de numărul de puncte câștigate de cele două jucătoare: 40 - Halep, 39 - Bouchard.

În setul al doilea, Bouchard s-a plâns de probleme fizice, dar nici Halep nu a părut foarte proaspătă din acest punct de vedere, fiind oarecum normal după extenuanta săptămână trecută, când a jucat finala la Doha.

Halep a reușit break-ul în primul ghem a avut ocazia să-l dubleze la 2-0 și la 3-1 (când Bouchard a comis trei duble greșeli), dar și-a făcut bine serviciul și și-a păstrat avantajul, câștigând cu 6-4, după o oră și 42 de minute de la start.

În faza următoare, Halep va evolua cu ucraineanca Lesia Țurenko, locul 23 WTA, sau cu chinezoaica Lin Zhu, locul 107 WTA, venită din calificări.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2951 secunde