Simona Halep a trecut peste accidentarea de la picior

193
Simona Halep a trecut peste accidentarea de la picior - simona-1586282724.jpg

Articole de la același autor

Tenismena constănțeană Simona Halep, ocupanta locului 2 în clasamentul WTA, a anunțat pe rețelele de socializare că s-a refăcut după accidentarea la picior, din cauza căreia nu a putut participa la turneul de la Doha.

După ce a câștigat turneul de la Dubai, în luna februarie, Simona Halep a suferit o tendinită, potrivit unui RMN efectuat atunci. Din cauza accidentării, Halep a anunțat și faptul că nu va participa la turneul de la Indian Wells, anulat ulterior din cauza pandemiei de coronavirus.



"Am început să alerg, piciorul nu mă mai doare. Nu joc încă tenis, dar înseamnă mare lucru că mă pot antrena. Îmi lipsesc echipa mea, jucătorii, îmi lipsesc turneele, îmi e dor de toată lumea din circuit. Știu că e un pic dificil pentru toată lumea în această perioadă, dar dacă vom sta acasă, dacă vom fi puternici și optimiști, totul va fi bine.
Abia aștept să pot călători din nou, să joc tenis din nou, să vă văd. Vă transmit toate cele bune, să stați în siguranță și bucurați-vă de timpul petrecut acasă", a declarat Halep.

Turneele de tenis au fost suspendate, cel puțin până la data de 13 iulie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0678 secunde