Simona Halep a dezvăluit de ce nu apare des în emisiuni televizate

212
Simona Halep a dezvăluit de ce nu apare des în emisiuni televizate - simona-1591032841.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep apare foarte rar în emisiunile tv realizate pe diferite posturi, însă are și o explicație pentru care face acest lucru. Tenismena constănțeană crede că, dacă ar acorda interviuri foarte des, acest lucru i-ar putea influența cariera de sportivă într-un mod negativ.

"Am ajuns la 26-27 de ani și aveam niște lipsuri, trebuie să recunosc. Am fost un fel de persoană izolată, din cauza carierei pe care am ales-o. M-am izolat de tot ce îmi putea afecta cariera de sportiv profesionist: interviuri, emisiuni TV etc. Și nu m-am dus pentru că știam că m-ar fi putut influența, mi-ar fi dat niște aripi și aș fi început să cred cine știe ce lucruri despre mine, deși eram abia la început. Câștigam un turneu mare, mă duceam la trei emisiuni și toată lumea mă lăuda, ce câștigam de aici? Mi-am setat chestia asta și, fiind foarte disciplinată, am putut să o respect", a declarat Simona Halep.

A doua tenismenă a lumii se pregătește intens pentru vremea când turneele se vor relua. Obiectivul Simonei Halep este cucerirea unui turneu de Grand Slam în acest an și câștigarea unei medalii olimpice, anul viitor, la Tokyo. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6289 secunde