​Tenis, BRD Bucharest Open: Viktoria Kuzmova și Kristyna Pliskova, campioane în proba de dublu, după ce le-au învins pe Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse

160
​Tenis, BRD Bucharest Open: Viktoria Kuzmova și Kristyna Pliskova, campioane în proba de dublu, după ce le-au învins pe Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse - eaai786xkae0afv-1563735291.jpg

Articole recomandate

​Echipa formată din Viktoria Kuzmova (Slovacia) și Kristyna Pliskova (Cehia) s-a impus în fața româncelor Jaqueline Cristian/Gabriela Ruse, scor 6-4, 7-6(3), și a câștigat proba de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open. Meciul a durat o oră și 38 de minute.


Româncele au început mai greu partida, au fost condus cu 3-0, însă au reușit să egaleze la 4. Kuzmova și Pliskova au făcut break-ul decisiv la scorul de 5-4. Jaqueline și Gabriela au avut probleme și în debutul setului secund, adversarele s-au desprins la 4-1, Cristian și Ruse au egalat din nou la 4, au salvat trei mingi de meci consecutive la scorul de 5-4, însă Viktoria și Kristyna au fost mai atente în tiebreak, au făcut două minibreak-uri și s-au impus cu 7-3.


Este cel mai important rezultat pe care Jaqueline și Gabriela îl reușesc în circuitul WTA. A fost a șasea oară la rând când în finala de dublu de la BRD Bucharest Open a fost prezentă cel puțin o româncă.


Pentru prezența în finală, Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse vor primi un cec în valoare de 6.400 de dolari și 180 de puncte în clasamentul WTA de dublu. Kuzmova și Pliskova au câștigat 12.300 de dolari și 280 de puncte.


În finala de simplu se întâlnesc, de la ora 17:00, Patricia Maria Țig și Elena Rybakina (Kazakhstan, 106 WTA).


BRD Bucharest Open face parte din categoria International și este dotat cu premii în valoare de 250.000 de dolari. Competiția se desfășoară în perioada 15-21 iulie 2019, la Arenele BNR din Capitală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4485 secunde