Selecționerul Mirel Rădoi: Meciul cu Ucraina este capital pentru România

209
Selecționerul Mirel Rădoi: Meciul cu Ucraina este capital pentru România - radoi-1570460571.jpg

Articole recomandate

Selecționerul echipei naționale de tineret a României, Mirel Rădoi, a declarat, astăzi, că partida cu Ucraina, programată, joi, la Ploiești, este capitală pentru formația sa după înfrângerea suferită în fața Danemarcei în debutul preliminariilor Campionatului European de fotbal Under-21 din 2021.

"Pentru noi este un meci capital cu Ucraina. Este primul acasă și avem nevoie de o victorie care să ne dea o injecție cu energie pozitivă pentru întâlnirea cu Irlanda de Nord. Dacă ne uităm la rezultatele avute la U20, ucrainenii au câștigat Cupa Mondială la acea categorie, dar ei sunt puțin mai diferiți decât danezii, chiar dacă joacă același sistem. M-a impresionat să văd naționala Ucrainei la nivel de juniori având atâta determinare, ținând cont de perioada prin care trece de câțiva ani această țară. Fotbalul ucrainean are un progres imens. M-am uitat de multe ori la meciul nostru cu Ucraina la U19, pierdut la Ploiești, și am văzut un progres foarte mare. E îmbucurător pentru fotbalul din Ucraina și un semn de întrebare pentru noi, de ce n-am putut să ne dezvoltăm și noi ca și ei într-un an de zile. Iar noi avem un regret, faptul că această generație a noastră a fost împiedicată chiar de Ucraina să participe la un Campionat European. E momentul să arătăm că noi putem merge la CE din 2021", a spus Rădoi, citat de Agerpres.

Echipa națională de tineret a României întâlnește Ucraina, la 10 octombrie (ora 20:30), pe Stadionul "Ilie Oană" din Ploiești, și Irlanda de Nord, în 14 octombrie (ora 20:30), pe Stadionul "Anghel Iordănescu" din Voluntari, în cadrul grupei a 8-a a preliminariilor Campionatului European Under-21 din 2021.

Reprezentativa tricoloră a jucat un singur meci în în aceste preliminarii, pierdut cu scorul de 1-2, în deplasare, în fața selecționatei similare a Danemarcei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4632 secunde