Se împart pumni la Eforie Nord! Constănțencele, gata pentru Naționale

331
Se împart pumni la Eforie Nord! Constănțencele, gata pentru Naționale - sedaupumni-1568313579.jpg

Articole de la același autor

Campionatele Naționale de box feminin sunt gata de start. Competiția va avea loc la Eforie Nord, la Complexul "Marea Neagră", iar la start sunt așteptate foarte multe pugiliste de la numeroase cluburi din țară. CSA Steaua, Rapid, Dinamo, dar și alte grupări se vor lupta pentru supremație în boxul feminin. 


Județul nostru va fi reprezentat de clubul CSM Mangalia și de CSM Medgidia, dar și centrele din Năvodari și Ovidiu vor avea, la rândul lor, reprezentante în ring. 


Lăcrămioara Perijoc este o pugilistă cu dublă legitimare, CSA Steaua și CSM Mangalia, și va fi prezentă la acest Campionat Național, acolo unde va lupta la categoria 54 de kilograme. Lăcrămioara a reușit în acest an o performanță remarcabilă pentru România. A participat la Campionatul European din Spania, competiție la care a obținut medalia de aur și totodată centura de campioană. Perijoc s-a impus în marea finală în fața rusoaicei Karina Tazabekova. 
Sportiva în vârstă de 25 de ani a povestit cum s-a simțit la competiția inter-continentală și ce emoții au încercat-o în finala cu sportiva din Rusia. 


"Sunt foarte fericită pentru reușita mea la ultima competiție. Încă mă bucur de această medalie și de această centură și muncesc în continuare pentru obiectivele pe care le am. Am trăit fiecare meci la maximum. Am avut o mentalitate foarte bună și cred că de aceea am reușit. La meciul din finală nu m-am gândit la rezultat. Știam cine este Rusia în box și, sincer, m-am gândit că voi fi defavorizată la decizie. Mintea mea a fost conectată doar la adversara mea. În momentul în care s-a anunțat că eu am câștigat, mi s-au înmuiat picioarele. Am vrut să fiu numărul 1, pentru că imnul se intonează doar pentru numărul 1", a declarat Lăcrămioara Perijoc. 


XXX 
La Eforie Nord, împreună cu sportivele care vor participa la Campionatul Național, se află și maestrul Adrian Lăcătuș, împreună cu soția sa, Mihaela Cijevschi, singura campioană mondială la box din România. Adrian Lăcătuș are foarte mare grijă de sportivele pe care le antrenează și speră să obțină cât mai multe performanțe notabile la această competiție, dar și la cele care vor urma. 


Tot în aceste zile, la Complexul Sportiv "Marea Neagră", îl putem găsi și pe celebrul Titi "Prosop", cel care a stat pentru foarte mulți ani în colțul campionului mondial Leonard Doroftei. Acesta le pregătește pe câteva dintre junioarele care vor participa la Campionatul Național. 


"Mă aștept la o participare cât mai mare la acest Campionat Național. Această competiție reprezintă un criteriu de formare a lotului. La senioare lucrurile sunt clare. Nu cred că va veni vreo fată din afara lotului să o bată pe una care se află deja în lot. Dar, veți vedea foarte multe surprize la junioare. După succesul Lăcrămioarei Perijoc, toate fetele vor să se afirme și vor să ajungă numărul 1", a declarat, pentru "Cuget Liber", Adrian Lăcătuș. 


Campionatele Naționale de box de la Eforie Nord se vor desfășura în perioada 15-21 septembrie. La eveniment, va fi prezent și președintele Asociației Județene de Box Constanța, Toma Matei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3193 secunde